eL NOSTRE equiP

QUI SOM?

 

Espai Jurídic som un despatx d’advocats i economistes, creat per tal d’oferir-vos els millors serveis tant en l’àmbit jurídic com en l’àmbit laboral, fiscal i comptable.

Està fundat pels socis: Carles Aguilà Santaulària, Julia Dolset Artacho i Maria Fauria Reñé. Tots tres acumulen una trajectòria de més de 25 anys d’experiència en el sector i que s’han unit sota el nom d’Espai Jurídic per poder oferir uns serveis integrals i de qualitat, gràcies als diversos camps d’especialització als quals es dediquen cadascun del socis fundadors i la resta de professionals que formen l’equip.

“Som experts en l’assessorament de particulars i empreses, especialment en les seves vessants civil, penal, administratiu, laboral i seguretat social, fiscal, mercantil i dret digital.” 

SABIES QUE…

Oferim un servei totalment individualitzat, d’ acord amb les necessitats dels nostres clients, aportant sempre una visió empàtica, objectiva i realista de cada cas en concret, tot aconsellant la solució més òptima, àgil i efectiva en cada moment. 

Creiem en l’especialització i en la formació continuada, per tal de poder seguir creixent i oferint la màxima qualitat en el nostre assessorament.

 

 • SERVEI PERSONALITZAT 
 • VISIÓ REALISTA I OBJECTIVA
 • ASSESSORAMENT DE QUALITAT 

CONEIX-NOS

CARLES   AGUILÀ SANTAULÀRIA

CARLES AGUILÀ SANTAULÀRIA

Advocat col·legiat número 968 a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Lleida i soci cofundador del despatx ESPAI JURÍDIC, amb 26 anys d'experiència professional ininterrompuda. Especialista en Dret Civil, Dret Bancari, Dret Administratiu, Dret Penal i Mercantil.

JULIA     DOLSET ARTACHO

JULIA DOLSET ARTACHO

Advocada col·legiada número 1.611 a l' Il·lustre Col·legi d'Advocats de Lleida i sòcia cofundadora del despatx ESPAI JURÍDIC, amb 16 anys d'experiència professional. Especialista en Dret Laboral i Seguretat Social.

MARIA     FAURIA      REÑÉ

MARIA FAURIA REÑÉ

Economista col·legiada 11.996 al Col·legi d'Economistes de Catalunya i, a més, sòcia cofundadora del despatx ESPAI JURÍDIC, amb 19 anys d'experiència professional. Especialista en Dret Fiscal i Comptable, Mercantil i Societari.

BLANCA SANJUAN  HERVÀS

BLANCA SANJUAN HERVÀS

Advocada col·legiada número 2.206 a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Lleida amb 7 anys d'experiència en el sector. També està especialitzada en Dret Civil, Dret de Família i de Successions, Dret Penal & Compliance i, també, en Dret Digital i Protecció de Dades.

Vols treballar amb nosaltres?