eL NOSTRE equiP

QUI SOM?

 

Espai Jurídic som un despatx d’advocats i economistes, creat per tal d’oferir-vos els millors serveis tant en l’àmbit jurídic com en l’àmbit laboral, fiscal i comptable.

Està fundat pels socis: Carles Aguilà Santaulària, Julia Dolset Artacho i Maria Fauria Reñé. Tots tres acumulen una trajectòria de més de 25 anys d’experiència en el sector i que s’han unit sota el nom d’Espai Jurídic per poder oferir uns serveis integrals i de qualitat, gràcies als diversos camps d’especialització als quals es dediquen cadascun del socis fundadors i la resta de professionals que formen l’equip.

“Som experts en l’assessorament de particulars i empreses, especialment en les seves vessants civil, penal, administratiu, laboral i seguretat social, fiscal, mercantil i dret digital.” 

SABIES QUE…

Oferim un servei totalment individualitzat, d’ acord amb les necessitats dels nostres clients, aportant sempre una visió empàtica, objectiva i realista de cada cas en concret, tot aconsellant la solució més òptima, àgil i efectiva en cada moment. 

Creiem en l’especialització i en la formació continuada, per tal de poder seguir creixent i oferint la màxima qualitat en el nostre assessorament.

 

 • SERVEI PERSONALITZAT 
 • VISIÓ REALISTA I OBJECTIVA
 • ASSESSORAMENT DE QUALITAT 

CONEIX-NOS

CARLES   AGUILÀ SANTAULÀRIA

CARLES AGUILÀ SANTAULÀRIA

Advocat col·legiat número 968 a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Lleida i soci cofundador del despatx ESPAI JURÍDIC, amb 26 anys d'experiència professional ininterrompuda. Especialista en Dret Civil, Dret Bancari, Dret Administratiu, Dret Penal i Mercantil.

JULIA     DOLSET ARTACHO

JULIA DOLSET ARTACHO

Advocada col·legiada número 1.611 a l' Il·lustre Col·legi d'Advocats de Lleida i sòcia cofundadora del despatx ESPAI JURÍDIC, amb 16 anys d'experiència professional. Especialista en Dret Laboral i Seguretat Social.

MARIA     FAURIA      REÑÉ

MARIA FAURIA REÑÉ

Economista col·legiada 11.996 al Col·legi d'Economistes de Catalunya i, a més, sòcia cofundadora del despatx ESPAI JURÍDIC, amb 19 anys d'experiència professional. Especialista en Dret Fiscal i Comptable, Mercantil i Societari.

BLANCA SANJUAN  HERVÀS

BLANCA SANJUAN HERVÀS

Advocada col·legiada número 2.206 a l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Lleida amb 7 anys d'experiència en el sector. També està especialitzada en Dret Civil, Dret de Família i de Successions, Dret Penal & Compliance i, també, en Dret Digital i Protecció de Dades.

PILAR GONZALEZ BURGOS

PILAR GONZALEZ BURGOS

Graduada social i col·legiada núm. 5.415 per l'Escola Universitària de Graduats Socials de Lleida. Adjunta al Departament de Gestió Laboral d’ESPAI JURÍDIC, amb més de 30 anys d'experiència professional en el sector. Especialista en Dret Laboral i Seguretat Social.

MARIA JUNI MARTINEZ

MARIA JUNI MARTINEZ

Assessora i tècnica laboral adjunta al Departament de Gestió Laboral d’ESPAI JURÍDIC, amb més de 20 anys d'experiència professional en el sector. Especialista en Dret Laboral i Seguretat Social.

DEPARTAMENT DE GESTIÓ FISCAL

El departament de gestió fiscal compta amb l’estreta col·laboració de FAURIA ASSESSORS FISCALS i és liderat pels següents professionals:

MARTA GÓMEZ ESCABRÓS

MARTA GÓMEZ ESCABRÓS

Mercantil/Fiscal/Particulars

Tècnica fiscal, formada en gestió administrativa i amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit fiscal i mercantil. Forma part de l’equip de FAURIA ASSESSORS FISCALS i col·labora amb ESPAI JURÍDIC amb la confecció de rendes i tot tipus d’escriptures notarials. Especialitzada en dret successori.

CÈLIA MANONELLES PERALES

CÈLIA MANONELLES PERALES

Tècnica fiscal i laboral, formada en gestió administrativa i amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit de la fiscalitat d’empresaris individuals i persones físiques. Forma part de l’equip de FAURIA ASSESSORS FISCALS i col·labora amb ESPAI JURÍDIC amb la gestió laboral d’empreses i treballadors.

JAUME MARTÍNEZ DE VERA

JAUME MARTÍNEZ DE VERA

Tècnic fiscal, format en gestió administrativa i amb més de 30 anys d’experiència en l’àmbit comptable i fiscalitat d’empreses. Forma part de l’equip de FAURIA ASSESSORS FISCALS i col·labora amb ESPAI JURÍDIC amb la gestió i assessorament fiscal de tot tipus de societats.

ANTONI FAURIA REÑÉ

ANTONI FAURIA REÑÉ

Tècnic comptable, format en gestió administrativa i amb més de 20 anys d’experiència en l’àmbit de la comptabilitat de societats mercantils i altres formes societàries. Forma part de l’equip de FAURIA ASSESSORS FISCALS i col·labora amb ESPAI JURÍDIC amb la gestió de comptabilitat empresarial.

SÍLVIA PEDRÓS REÑÉ

SÍLVIA PEDRÓS REÑÉ

Diplomada en ciències empresarials, amb 17 anys d’experiència en l’àmbit de la comptabilitat de societats mercantils i tècnica fiscal especialitzada en persones jurídiques. Forma part de l’equip de FAURIA ASSESSORS FISCALS i col·labora amb ESPAI JURÍDIC amb la gestió fiscal d’empreses.
MÍRIAM CAMINAL DÍAZ

MÍRIAM CAMINAL DÍAZ

Diplomada en Ciències Empresarials, amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la comptabilitat de societats mercantils i tècnica fiscal especialitzada en persones jurídiques. Forma part de l’equip de FAURIA ASSESSORS FISCALS i col·labora amb ESPAI JURÍDIC amb la gestió fiscal d’empreses.
PATRÍCIA MARTÍNEZ LORCA

PATRÍCIA MARTÍNEZ LORCA

Graduada en Dret, amb més de 5 anys d’experiència en l’àmbit de la comptabilitat d’empresaris individuals, dret mercantil, i dret civil d’obligacions i contractes. Forma part de l’equip de FAURIA ASSESSORS FISCALS i col·labora amb ESPAI JURÍDIC amb tot tipus de gestions civils i mercantils.

Per saber més sobre FAURIA ASSESSORS FISCALS, fes clic al següent enllaç: www.fauriaassessors.cat.

Vols treballar amb nosaltres?