SOM ESPAI JURÍDIC

ADVOCATS I ECONOMISTES

QUI SOM i què oferim?

Espai Jurídic és un despatx d’advocats i economistes, creat per tal d’oferir-vos els millors serveis tant en l’àmbit jurídic com en l’àmbit laboral, fiscal i comptable.

experts en donar solució als teus problemes

Oferim un servei totalment individualitzat, d’ acord amb les necessitats dels nostres clients, aportant sempre una visió empàtica, objectiva i realista de cada cas en concret, tot aconsellant la solució més òptima, àgil i efectiva en cada moment.

ASSUMPTES JUDICIALS

ASSUMPTES EXTRAJUDICIALS

ACORDS ENTRE LES PARTS

GOTS DE CAFÈ

espai jurídic

L’ÚLTIMA ACTUALITAT

PER A TU

En aquest espai podràs trobar l’última actulitat en advocacia i economia. Des d’Espai Jurídic creiem en l’especializació i en la formació continuada, per tal de poder seguir creixent i oferint la màxima qualitat en el nostre assessorament. 

EQUIP ESPAI JURÍDIC

Si ens vols conèixer una mica més et convidem que visitis l’apartat “EQUIP”. 

Ho descobriràs tot sobre nosaltres!

 

Equip espai juridic
socis
equip

El nostre objectiu: solucionar els teus problemes.

La nostra il·lusió: acompanyar-te en els teus projectes.

 

TENS DUBTES?

CONTACTA’NS!

INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable del tractament: Julia Dolset Artacho i Carles Aguilà Santaulària. Base jurídica del tractament: consentiment. Finalitat del tractament: atendre i respondre la consulta realitzada. Exercici de drets dels interessats: d’accés, rectificació supressió, portabilitat, limitació del tractament i oposició, a l’adreça de correu electrònic: info@espaijuridiclleida.cat. Per a més informació consulti la nostra Política de Privacitat.